HOME

HIGH TEA

MENUKAART

CONTACT

Bruiloften

Uw trouwdag moet een van de mooiste dagen van uw leven worden. Hieraan willen wij graag een steentje bijdragen. Wij nemen al uw zorgen uit handen om er een onvergetelijke dag van te maken. We stellen in samenspraak met u graag een programma samen aan de hand van uw wensen, zodat u een bruiloft op maat krijgt.

 

Welkom

Conform uw wensen ontvangen wij uw gasten in ons restaurant of in de zaal. Geheel in stijl met een welkomstcocktail, koffie/thee of een andere consumptie naar keuze. In overleg met het bruidspaar kunnen wij zorgdragen voor een heerlijke bruidstaart. Als u geen bruidstaart wenst, bieden wij ook andere mogelijkheden.

 

Menu

Wij serveren het door u en onze chef kok samengestelde menu aan sfeervol gedekte tafels. Uiteraard houden we rekening met eventuele diëten en allergieën. Tevens kan er een passende wijn bij worden geserveerd.

 

Receptie

Tijdens de receptie ontvangen wij uw gasten met een heerlijk kopje koffie/thee of consumptie naar keuze met een lekkernij of gebak. De tafels worden gesierd met lekkernijen als banketbakkerszoutjes en gemengde noten. U kunt uw receptie ook uitbreiden met luxe gesorteerde koude hapjes en warme hapjes

 

Feestavond

Woetz beschikt over een perfecte locatie voor een feestavond. Wij richten de zaal naar uw wensen in.

 

De muziekinvulling kan naar eigen wens worden ingevuld. Woetz heeft contact met diverse bands en DJ’s, waar u uiteraard van kunt profiteren.

 

Met onze restauratieve service maken wij uw onvergetelijke avond compleet. Zo verzorgen wij uw gasten van gesorteerde hapjes tot compleet verzorgde warme/koude buffetten, barbecues of diners.

 

Wij streven er naar om samen met u de perfecte invulling te geven aan uw bruiloft.

U kunt gratis parkeren, ook met grote groepen.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via:

06-16179009 | info@woetzcranendonck.nl

 

CONTACT

Woetz

Strijperdijk 9

6027 RD Soerendonk

06-5118 0817

info@woetzcranendonck.nl

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.