HOME

HIGH TEA

MENUKAART

CONTACT

 

Fietsen & Wandelen
planjeroute.nl - fietsen in de omgeving van Woetz
route.nl - Geniet van de omgeving van het Weerterbos

Horecagelegenheid Woetz is gelegen in het Soerendonkse bosgebied ‘De Heide’. Een bosrijke omgeving met tal van fiets- en wandelmogelijkheden. Woetz is dan ook het ideale startpunt voor een fiets- of wandeltocht. Beschikt u over een elektrische fiets? Wij hebben een fietsoplaadpunt recht voor het terras. Hier kunt u uw fiets gratis opladen. Daarnaast beschikken we over (gratis) parkeerplaatsen en voor vertrek kunt u bij ons genieten van verse koffie met een stuk ambachtelijk appelgebak of andere lekkernijen. Tevens bieden wij een breed assortiment in lunch en diner. In de sfeervolle serre waant u zich helemaal in de bossen.

 

Woetz is aangesloten bij www.planjeroute.nl. Hier kunt u gemakkelijk uw eigen route samenstellen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een gratis fietsroute. Hierbij begint en eindigt u bij Woetz. U fiets langs mooie plekjes in Zuid-Oost Brabant en midden door de Brabantse natuur. In de onderstaande banner kunt u deze route zien. Wij hebben deze route eventueel ook op locatie in een papieren exemplaar.

 

 

De Groote Heide

 

De Groote Heide is een natuurgebied van de groene zuidkant van Eindhoven tot een stuk over de grens in België, maar liefst zesduizend (!) hectare prachtige natuur. Zes gemeenten (Cranendonck, Eindhoven, Hamont-Achel, Heeze-Leende, Neerpelt en Valkenswaard) werken samen om hun natuur te koesteren en meer bekendheid te geven. De Groote Heide is een gevarieerd en veelzijdig natuurgebied van uitzonderlijke waarde. De unieke biodiversiteit brengt De Groote Heide in de top-tien van Europese natuurgebieden. En voor wie daar niet wakker van ligt nog een sterke aanbeveling: het is er ontiegelijk mooi!

 

www.degrooteheide.eu/

CONTACT

Woetz

Strijperdijk 9

6027 RD Soerendonk

06-5118 0817

info@woetzcranendonck.nl

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.